ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

MSI detalje Sandy Bridge, Fusion all-in-one ispred HZZ-a, teases klizni ekran

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-details-sandy-bridge-fusion-all-in-ones-ahead-of-ces-tease/:
Upravo smo završili pregled značajka-upakiran MSI Wind Top , ali doći HZZ sljedeći tjedan ćemo imati još tri probati: AE2410, AE2210 i AE2050, svaki s vrlo najnovijim silicija iznutra. Notebook Italia izvješća da Taiwanese računalo tvrtke koristeći Intelov novi Sandy Bridge CPU-u svakom od svojih 24 - i 22-inčni platformama, i uhvatio male snage AMD Brazos APU za proračun vjerojatno 20-inčni model - koji navodno će i dalje uključivati Blu-ray pogon kao svoje Core 2 Duo bratić . Sva tri će sportski 1080p zaslon osjetljiv na dodir prikazuje i USB 3.0 porta, ali i Spiffy novu značajku pod nazivom Super Charger koji će naplatiti priložen USB gadgeta čak i kad je računalo isključeno . Inovacije, kako bi bili sigurni, ali možda i nije tako uzbudljiv kao koncept stavke na slici iznad i ispod - do vrha je MSI leptir, koji navodno ima klizna multitouch zaslon sa deset točaka za kontakt, a nakon pauze, vidi luksuzni MSI Angelow. Evo u nadi za cijene, naočale i high-res slike kad smo dobili na show.

Nastaviti čitanje MSI detalje Sandy Bridge, Fusion all-in-one ispred HZZ-a, teases klizni ekran

MSI detalje Sandy Bridge, Fusion all-in-one ispred HZZ-a, teases klizna zaslon prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 19:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Notebook Italia (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar