ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

OCOSMOS vraća na CES-u 2011 s Windows 7-based igre ručni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/ocosmos-returns-at-ces-2011-with-windows-7-based-gaming-handheld/:
OCOSMOS. Zvuk poznato ? Ako ste bili s nama za prošlogodišnji divlje vožnje kroz jesen, to svakako hoće. Iz bilo kojeg razloga, ovaj južnokorejski tvrtka dolazi samo van igrati kada očima svijeta su gledajući, i dok smo još čuti proviriti o proizvodima nam wowed sa samo nekoliko mjeseci nazad, odijelo je odluka prošlog sekundi igrati za pažnju na ovogodišnjem gala. Svi moramo ići na do sada su slike gore i ova dva detalja: ovaj neimenovane igre handheld će hvaliti Dual-Core Intel procesora i pokrenuti neke verzije sustava Windows 7. Drugim riječima, možete završiti pravo Excel nakon što ste proorati bona fide Windows igre datoteku. Nadamo se da ćemo naučiti više o ovaj tip u dogledno vrijeme, a možete se kladiti da ćemo se bori za ruku-na vrijeme kad smo hit podu.

OCOSMOS vraća na CES-u 2011 s Windows 7-based igre ručni prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 09:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar