ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Nintendo 3DS bježi proizvodne linije, udari poza s Yoshi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/nintendo-3ds-escapes-production-line-strikes-a-pose-with-yoshi/:
Nintendo 3DS bježi proizvodne linije, udari poza s Yoshi
Ne, nije to Yoshi , ali pravi, službeno licenciran critter s sklonost za chomping goombas i ispuštajući jaja. Nintendo 3DS ručni je, prema 3DS Buzz, bio ukraden iz kineske proizvodnje tvornica i pukotina na cijelom internetu. Ova verzija je malo drugačiji od onoga što smo vidjeli na E3 , pa čak i "službena" verzija od 29. rujna najava , Select, Home, i Start tipke što je napravio u istoj razini na ekranu okvir. Također, 1300mAh baterija je potvrđena, kao što je 96MB RAM-a. Imamo još jednu sliku o tome u nastavku, prikazuje da je veličina u odnosu na sve, od Game Boy Micro na DSi XL , lijepo pokazuje da Nintendo novi hotness je malo manji od čak standardne DSi . To je napredak za ya, ljudi.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Nintendo 3DS bježi proizvodne linije, udari poza s Yoshi

Nintendo 3DS bježi proizvodne linije, udari poza sa Yoshi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 07:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 3DS Buzz | izvor TGBUS.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar