ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Intel za pokretanje usluge film Insider s 1080p sadržaja, WiDi 2,0 će vam to stream na TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/intel-to-launch-insider-movie-service-with-1080p-content-widi-2/:
Znali smo da je Intelov plan to lansirati svoj Sandy Bridge ili Core procesora na CES 2011 , ali ga ostavite na Chipzilla baciti u nekim ukupno iznenađenja ispred show. Da, dobro ste pročitali naslov pravo - Intelov planira lansirati svoju vrlo vlastiti film i video usluga u prvom tromjesečju 2011. Za razliku od iTunes ili stvarno bilo što drugo vani, Intelov Insider će omogućiti onima s Core 2011-powered prijenosna računala ili računala za kupnju ili najam najnovije filmove u punoj HD - Da, dobar ol '1080p. Ali, zašto baš je Intel udružili sa studijima, vlasnici sadržaja, a video distributeri, kada mnogi drugi vani se pokušava učiniti istu stvar? U suštini, tvrtka sjedi u dobro mjesto za borbu protiv puno pitanja filmski studiji su imali za HD video distribucija - Insider je vezana uz nove Core 2. generacije procesora, i na taj način osigurava hardverskom zaštitom, a ne softver za zaštitu od sadržaj. Prema Intelov Erik Reid, tvrtka već je udario bavi CinemaNow i Warner Brothers, a plan je za sve sadržaje da se na raspolaganje u isto vrijeme kao i DVD ili Blu-ray izdanju. Nejasno je da li će biti Insider portal za sve ovaj sadržaj ili ako druge usluge samo će biti certificirani za rad na hardverske platforme, ali mi ćemo se saznati mnogo više kada show počinje.

Naravno, Intel ne samo želite gledati one potpuno spankin 'novi 1080p filmove na vaš laptop zaslon - to je gura WiDi u velikom način, i druge generacije, koji će biti pečena u nove Core 2011 sustava, podržati 1080p streaming i na kraju će omogućiti streaming zaštićenih sadržaja, uključujući DVD i Blu-ray diskova. WiDi 2.0, kao što su to poziv, radit će puno kao što je izvorna verzija mi se sviđa toliko, a omogućava vam proširiti svoj desktop HD monitor, ali nažalost, to će zahtijevati novi HDTV prijemnik će omogućiti punu HD sposobnost i još uvijek ima da se dvije sekunde kašnjenja. Nije riječ tek o tome tko je što one kutije ili koliko će koštati, ali mi smo u nadi da će naučiti još nekoliko pojedinosti o Intelovim veliki pritisak vezati video sadržaj na svojim novim procesorima na svojoj konferenciji za novinare HZZ-a u samo nekoliko dana .

Nastaviti čitanje Intel za pokretanje film uslugu Insider s 1080p sadržaja, WiDi 2,0 će vam stream na TV

Intel za pokretanje usluge film Insider s 1080p sadržaja, WiDi 2,0 će vam to stream TV prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar