ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

AC Ryan FLUXX media player capacitates full HD streaming sa svojim Atom procesor CE4150

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/a-c-ryan-fluxx-media-player-capacitates-full-hd-streaming-with/:
AC Ryan FLUXX media player capacitates full HD streaming sa svojim Atom procesor CE4150
To je bio oko godinu dana od AC Ryan Shrinky Dink'd svoje Playon! HD napraviti media player Mini , a sada drugi naraštaj je na nas. Oslanjajući se na Intel Atom procesor CE4150, isto malo ljepote zuji dalje u Google TV uređajima, zajedno sa 1GB DDR3 memorije, to je sposoban za povezivanje putem gigabit Ethernet ili (neobavezno) 802.11n bežični streaming medija 1080p preko mreže, ili povuci to iz interne SATA pogona. Video izlaz opcije uključuju komponentu, kompozitni, a HDMI 1.3a, a tu je i optički audio ulaz, ako ste još uvijek u tom stilu. Što je to nažalost nema je Google TV sebi, niti MSRP, niti datum izlaska, ali možda da se informacije mogu biti prikupljene na malo medijski događaj događa ovaj tjedan.

[Hvala, Nash]

AC Ryan FLUXX media player capacitates full HD streaming sa svojim Atom procesor CE4150 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 08:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AC Ryan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar