ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Intelov procesor Core 2. generacije obitelji najavljeno, uključuje 29 novih procesora i poboljšanu grafiku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/:
Oni su ovdje! To je, Intelov Sandy Bridge mobilnih i stolnih procesora ovdje poznat kao 2nd Generation Core procesor obitelj ili više jednostavno kao Intel Core procesorima 2011 do nas. Nakon mjeseci dosadan i na pozornici demo , Chipzilla konačno oslobađanje detalje svoje nove Core i3, i5 i i7 procesorima, a obzirom da se 29 novih CPU-a ukupno, kao i nova integrirana grafika opcije (sada poznat kao procesor grafika ) tu je vrlo malo za probaviti. Hit pauze za naše rundown nove platforme i pogled na neke od Intelovih najnovijih performanse i grafika usmjerene značajke.

Nastaviti čitanje Intel's 2nd Generation Core procesor obitelj objavila, uključuje 29 novih procesora i poboljšanu grafiku

Intelov procesor Core 2. generacije obitelji najavljeno, uključuje 29 novih procesora i poboljšanu grafiku prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar