ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Swann je otporan na udarce, vodootporan Sportscam trake na lubanje, bilježi značajne prigode

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/swanns-shockproof-waterproof-sportscam-straps-on-your-cranium/:
To je bio hot minute jer smo vidjeli bilo kakve nove alate iz sigurnosti istomišljenika ljudi na Swann , ali to je udaranje natrag s novom glavom montirana kamera na CES. Sportscam je upoznat uređaj - slično Contour and Go Pro jedinice smo poigravao sa u prošlosti - ali umjesto da traži optimalnu kvalitetu slike po premium cijenu, ovaj tip drži osnove. VGA kamera samo mogu prijaviti isječke pri rezoluciji od 640 x 480, pa HD junkies najbolje potražiti negdje drugdje. Ali to je još uvijek uvukla u nepristupačnim plastične školjke, jedan koji je otporan na udarce i vodootporan oba, i to je sposoban za držanje do pet sati snimaka na jednom 16GB microSD kartice. Tu je punjiva Li-ion baterija koja će zadnja 2,5 sata, i to brodova s raznim mogućnostima montaže (iako bismo predlažemo oko vaše glave, očito). Kao što smo ranije aludirali da, ova je donjem kraju proizvod, i to 99 dolara cijena može zavesti oni koji inače nikada ne bi razmatrao takvu stvar. Pun izdanje nakon pauze, i to će se početi isporučivati u SAD-u sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje Swann je otporan na udarce, vodootporan Sportscam trake na lubanje, bilježi značajne prigode

Swann je otporan na udarce, vodootporan Sportscam trake na lubanje, bilježi značajne prigode prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar