ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Toshiba najavljuje neimenovani Tegra 2-powered Android tableta, čeka se samo za Saće

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/toshiba-annouces-unnamed-tegra-2-powered-android-tablet-waits-o/:
Neka Tegra 2-powered, Android Saće tableta najavama početi! Očigledno (i razumljivo ), boravak daleko od Folio 2 nadimkom, Toshiba je udaranje off HZZ sa svojim novim neimenovani 10,1-inčni Android tableta, i moramo reći od našeg kratak pogled na neradni jedinica prije nekoliko tjedana, to može samo ono što je potrebno da se odstupa od ostalih .. barem na spec. i kvaliteta proizvodnje ispred. Tableta je kapacitivna, visok 1280 x 800 rezolucije prikaza uz brzinomjer i senzor za osvijetljenost prostora (ili ono što Toshiba je nazvan kao Adaptive Display tehnologija). Ona također ima 5 megapixel kamera straga, kao i 2 megapiksela front-suočava jedan. Yep, ovo je dobro opskrbljena i samo brzi pogled na slike ispod će se pokazati da ploča ima pune veličine USB i HDMI priključci, jedan mini-USB priključka, a utor za SD karticu.

Iako nismo mogli okrenuti na dual-core Tegra 2-powered tableta, koja će na kraju trčanje "sljedećoj verziji Android dizajniran za tablete" aka Saće , moramo reći EasyGrip, otporne na prolijevanje, gumirane leđa osjećao stvarno čvrste u ruke i 1,7-pound, 0,6-inčni debeli tableta osjetio usporediti s ipad u pogledu prenosivosti. Oh, i jesam smo spomenuti da je spomenuti stražnji poklopac je mogućnošću izmjene u radu, tako da ne samo da možete promijeniti boju, ali možete zamijeniti bateriju? Mi smo vam rekli da je imao neke od sastojaka kako bi se otići daleko, ali mi smo očito nedostaje vrlo malo informacija ovdje da bi bilo daljnje odluke. Toshiba je da je održavanje tablet će biti objavljen u prvoj polovici 2011, a cijene će biti konkurentne, ali mi ćemo se kopanje za više kada smo dobili u Vegas i nadamo se izvještavanje s nekim dojmovima o radnoj jedinici.

Toshiba najavljuje neimenovani Tegra 2-powered Android tableta, čeka se samo za Saće prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 03:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar