ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Samsung obrta 'svijetu najlakši' 3D naočale u partnerstvu s Siluete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-crafts-worlds-lightest-3d-glasses-in-partnership-with/:
Vi morali znati da jednom LG traži dizajnera inspiracija za poboljšanje svoje 3D naočale, Samsung će također biti regrut pomoć izvana sa svoja tri-dee naočale. Naravno, Sammy je sklopio partnerstvo s austrijskim Silueta dizajn firma isporučiti ono što tvrdi da su na svijetu najlakši 3D naočale, za vaganje mizernih 28g. Dizajn je takav da su svi elektronika smještena u dva odjeljka u stražnjem dijelu naočale, dopuštajući za savršenu ravnotežu između težine sprijeda i straga. Oni su navodno će stati na djecu i odrasle podjednako će puniti bežično, a također će otkriti kada je 3D sadržaj se smiješio na njih i automatski prebaciti na i off. Njihova sposobnost da se iznijeti zanimljiv sadržaj kako napraviti 3D TV vrijedno toga, međutim, ostaje misterija. Mi bi trebao biti viđenje puno više od tih aktivnih zatvarača lightweights na CES ovaj tjedan.

Nastaviti čitanje SAM-ovi obrta 'svijetu najlakši' 3D naočale u partnerstvu s Siluete

Samsung obrta 'svijetu najlakši "3D naočala u suradnji s Silueta prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 01:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Samsung sutra | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar