ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

AOC je 8-inčni Breeze Android 2.1 tableta ide za razbio, prodaje za 200 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/aocs-8-inch-breeze-android-2-1-tablet-goes-for-broke-sells-for/:
Nema novca? Nema problema! Svijet craptablets znatno je porastao u proteklih desetak mjeseci, a vi nećete naći bilo tko nas potiče da dodate još jedan u hrpi. No, AOC je zapravo uspio napraviti prilično pristojan naziv za sebe tijekom godina, ali jedan u LCD industriji. U stvari, ovaj ovdje tvrdi tvrtke biti najveći svjetski proizvođač LED / LCD monitora, ali to je teško reći kako je tu vrstu stručnosti će se prevesti u tabletama areni. Nedavno ispaljen Breeze dolara dva trenda veličinu zaslona i dijeli razlika - postoji 8-inčni touchpanel ovdje, zajedno s 800 x 600 razlučivost zaslona i niz fizičkih tipki uz desni rub. Također ćete naći Rockchip procesor, zastarjele kopiju android 2,1, a da ne spominjem USB 2.0 port, 3.5mm slušalica, ugrađen zvučnik, 802.11b / g WiFi, 4GB internog prostora za pohranu prostora, utor za microSD kartice i baterije to je navodno dobro za do 12 sati audio reprodukcije ili (šest sati video). Mi smo još uvijek čeka da čuje leđa o vrsti procesora pod ljuska, ali za pod $ 200, mi smo idući u opasnost pogoditi da to nije najbrži silicij u šupi. Anywho, to će biti prskanje dolje na "velikim trgovačkim lancima" kasnije ovog mjeseca, vjerojatno će toe-to-nožni prst s Augen za cjenjkanje-bin dolara.

Nastaviti čitanje AOC-a 8-inčni Breeze Android 2.1 tableta ide za razbio, prodaje za 200 dolara

AOC je 8-inčni Breeze Android 2.1 tableta ide za razbio, prodaje za 200 $ prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar