ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: prostora dizala, plutajuće gradove i Sunčevog zaklonjena piće strojevi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/inhabitats-week-in-green-of-space-elevators-floating-cities-a/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat showcased nekoliko nevjerojatnih primjera futuristički arhitekture, počevši s epske plutajući kovčeg u kojem se nalaze samoodrživog grad na moru. Također smo vidjeli plan upregnuti ugljikovih nanocjevčica kako bi stvorili prvi svjetski prostor lift , a donijeli smo vam genijalan solarni utočište koje berbe i pročišćava kišnicu za piće.

U međuvremenu, Azija revved se svijet eko prijevoza kao Južna Koreja predstavila prvi svjetski komercijalni električni autobus , a Peking je pokrenula plan za smanjenje eliminirati gužva rezanjem registracije vozila za 2 / 3. Također smo provjeriti u na električni Bluebird superautomobil , koji je između tuđeg i do break Kopneni brzinski rekord Velikoj Britaniji iduće godine, a uzeli smo in-dubina pogled na godinu najbolje električnih vozila .

Konačno, dobrodošli u 2011! Kao konačni odbrojavanje odjeknuo mi je uzeo pogledati na Times Square je sjajan 2011 eko loptu , koja je okovan klincima s 32.256 LED. Također se osvrnuo na Inhabitat's top zelene energije , prijevoza , i tech priče 2010, a mi sakupljale godine najbolji "zeleni" proizvodi i nosive tehnologije pojmova koji stoje promijeniti način na koji smo dobili obučen za taj dan. A ako ste trčanje errands ovog tjedna da se vrate sve neželjene darove za odmor, check out Amazon novi preventivni povratak alat - to bi moglo uštedjeti putovanje iduće godine.

Inhabitat tjedan u Green: prostora dizala, plutajuće gradove i Sunčevog zaštićenom piće strojevi prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar