ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

PrimeSense i ASUS tima, donijeti Kinect poput Wavi Xtion na svoj HTPC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense je mozak iza Microsoft Kinect, i želi veći dio kolača , ASUS ima reputaciju najavljuje prekrasno otkačeno periferije svake godine. Na CES 2011, Wavi Xtion će provjeriti s obiju kutija lijepo. U Ukratko, Xtion je PrimeSense 3D dubinu kamera izgrađen isključivo za PC, ali s twist važna - ona povezuje Wavi okvir ASUS vidite odmah iznad, koji bežično potoci svoje podatke kako bi vaš dnevni boravak PC-u, uklanjanje kabel ili dva. Oh, i treba ASUS privući dovoljno razvijen, čak i ona će se srušiti aplikacije iz Xtion online trgovine. ASUS kaže da ćemo vidjeti paket komercijalno dostupna širom svijeta u Q2 iduće godine - s UI i izbor aplikacija i igara na ploči - ali oni će puštanje developer Xtion PRO kit u veljači iskušati sve što Kinect hakeri u kodiranje čarobne stvari za platformu. Nema više detalja za sada, ali ima događaj u Vegasu ovaj tjedan gdje ASUS je sve, ali zasigurno to show off. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje PrimeSense i ASUS tima, donijeti Kinect poput Wavi Xtion na svoj HTPC

PrimeSense i ASUS tima, donijeti Kinect poput Wavi Xtion na svoj HTPC prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 13:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar