ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Vizio otkriva Via Tablet i telefon s Android, pod-$ 300 3DTVs ispred HZZ-a

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-reveals-via-tablet-and-phone-with-android-sub-300-3dtvs/:
Vizio napravio svoje ime pakiranje high end značajke u vrijednosti po cijeni HDTV-i to je uzimanje da mentalitet na nova područja, otkriva tableta mi uočenih u sinoćnjem Rose Bowl oglas kao 8-inčni Via Tablet i 4-inčni putem telefona. Oba će se prikazivati android i iako tehnički direktor Matej McRae nije prolijevati bilo koji OS detalje Wall Street Journal, kombinacija potvrdio tržišta pristupa i ak gumb konfiguracija nam je razmišljanje Saće je u radovima kada su objavljena ovog ljeta. Samo putem telefona pojedinosti navedene su veličine zaslona i prednji i stražnji 5MP kamera, dok tableta obećanja "visoke rezolucije" ekran, WiFi, tri zvučnika, HDMI izlaz i prednjeg kamera - ali ne i mobilne usluge.

Očekujte TV proizvođači biti na svojim nožnim prstima, kao i, budući da Vizio kaže da će dovesti 3DTVs na tržištu koji počinju na manje od 300 dolara. Novih mobilnih proizvoda također će se vezati u svoje poslovanje kroz TV Plus Internet Via usluga, što zvuči puno poput Samsung Apps dopuštajući pristup Netflix, Facebook, Twitter, Android pristup tržištu (da ide zajedno sa svojim novim Google TV ), pa čak i novi Vizio On Demand film usluga preko svih svojih uređaja. Mi ćemo temperament naše uzbuđenje malo sjećanja nove televizore i iPhone app od prošle godine pokazala da nikad dosta je napravio za police, ali ovaj put u Vegas je već dobio još zanimljivijim.

Vizio otkriva Via Tablet i telefon s Android, pod-$ 300 3DTVs ispred HZZ-a prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 17:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar