srijeda, 29. prosinca 2010.

Nissan Leaf dobiva "obitelj" osvrt liječenje, zarađuje visoke ocjene

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/nissan-leaf-gets-the-family-review-treatment-gets-high-marks/:
Pisci više u Zauzeto Mama Mediji su pokrenuti Nissan Leaf kroz posebnu bateriju 'obitelj' testovima za proizvodnju vrstu pregleda EV da ne vidimo svaki dan oko ovdje. Ipak, obitelj perspektiva je posebno zanimljiv za električno vozilo, jer široko usvajanje uvelike će ovisiti o tome kako se cijene u upravo takav stil života. Pa kako je Leaf vozarina? Neizmjerno dobro, ispostavilo se, uzimajući visoke ocjene za izvedbu, teretni prostor, a unutarnji prostor. Jedini problem podigao je činjenica da kritičar nije mogao stati sva tri njezina potrebnih sjedala u stražnjem sjedalu, ali je u stanju da ih promijeniti iz za vitkiji modele koje je, u stvari, stane. Pogledajte video nakon pauze za puni mama (i tata) liječenja.

Nastavite čitanje nissan listova dobiva 'obitelji' preispitivanje tretmana, stječe visoka maraka

Nissan Leaf dobiva "obitelj" osvrt liječenje, zarađuje visoke ocjene prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 00:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Zauzeto Mama medija | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar