srijeda, 29. prosinca 2010.

Barnes & Noble gluho prijava žiga ponuditi špekulacija hrana dovoljno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Dakle, ti si Barnes & Noble i imate uspješan proizvod kao što je gluho - što ćete učiniti? Trademark kritički vanjska strana od imena, naravno. Kao što je navedeno PocketNow, tvrtka je podnijela niz gluho povezanih prijava žiga u proteklih nekoliko mjeseci, što može ponuditi neke naznake budućih gluho hardvera, softvera, ili oboje. To ne iznenađuje uključuje zahtjev za "Nook2", koji je prvi put podnio još u lipnju, kao i jedan za naziv "gluho Smart" (možda se odnose na postojeće gluho studija obrazovanja platformi?), i jedan za nevjerojatno zarazni "gluho Cook . " Nažalost, to nije jasno koji (ako ih ima) od onih zapravo bi moglo biti ime novog gluho uređaj - tu je i zaštitni znak zahtjeva za "gluho Kids" s opisom sličnim "Nook2", za primjer, ali može dobro samo biti za tvrtke gluho Kids trgovine i ipad app. Najnovija od svih podnesaka je jedan za "Nooksellers", koji se pojavljuje da se za kombinaciju u trgovini kiosk i online servis koji će ponuditi personalizirane preporuke i raznih društvenih mreža kravata-ins. Naravno, tu je ništa više nego prijava žigova da ide na u ovom trenutku, ali svakako čini jasno da je gluho ime je ovdje da ostane.

Barnes & Noble gluho prijava žiga ponuditi nagađanja hrana dovoljno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar