srijeda, 29. prosinca 2010.

HEX brodova iPod nano gledati bend, usuđuje vam uništiti ga (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/hex-ships-ipod-nano-watch-band-dares-you-to-destroy-it-video/:
To je vrlo vjerojatno da vam je zapravo potrebno još jednu opciju kada tražite gledati bend do kuće vašeg nano iPod 6g , ali ako to prvi mali verziju za zaobljena je već u dronjci, HEX ima malo nešto vrijedno razmatranja. Tvrtka je upravo počeo isporučivati svoje HEX Watch Band u SAD-u, s 29,95 dolara mreža vam mekana, fleksibilna bend koji ne zahtijeva komplicirano plug-and-play akcije god. Samo pop vaše nano u lice, remen na ruci, and roll. To je dizajniran da bude iznimno robusne (kao što se vidi u mučenju video samo prošlosti break), te priključak za slušalice je uređen na način da lijepo prolazi kabel do svoje ruke prema vašem lubanje. Jedini problem? Odabir koji je od devet nijansi najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Nastaviti čitanje HEX brodova iPod nano gledati bend, usuđuje vam uništiti ga (video)

HEX brodova iPod nano gledati bend, usuđuje vam uništiti ga (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 10:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HEX | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar