srijeda, 29. prosinca 2010.

Europskih tijela standardizacija formalizirati micro-USB standard punjač mobitela

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/european-standardization-bodies-formalize-micro-usb-cellphone-ch/:
To je bio više od godinu dana od tvrtke Nokia, Apple, RIM, Motorola i pravedan o svaki drugi veliki veličini proizvođač pristao na micro-USB punjač mobitela standard za Europu, ali dvije ključne europske standarde tijela imaju tek sad napokon nadovezao na svoj kraj od jeftino. CEN-CENELEC i ETSI su danas objavljeni harmonizirane norme za univerzalni punjač mobitela na temelju micro-USB, koji je sada stavio loptu natrag u proizvođača sud zapravo proizvoditi telefone koji se oslanjaju na novo standardizirani punjače. Prema Europskoj komisiji, prvi od tih se očekivati da će stići negdje "u prvim mjesecima 2011", a očekuje punjači da se "dominantni" u roku od dvije godine. Šef o prošlosti pauze za službene objave.

Nastaviti čitanje europska tijela za standardizaciju formalizirati micro-USB punjačem, standardni mobitel

Europskih tijela standardizacija formalizirati micro-USB punjač mobitela standard prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 13:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Europska komisija | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar