srijeda, 29. prosinca 2010.

Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Izgleda kao kućne automatizacije napokon može biti uzimanje bebe koraka ka mainstream - Verizon je samo najavio da će biti demoing da dugo rumored Home nadzor i kontrole sustava na CES 2011, s planiranim beta rollout u New Jersey slijediti. Sustav će omogućiti korisnicima daljinski za pregled sigurnosnih kamera, zaključavanje vrata, kao i kontrolu svjetla, termostati, a uređaji putem svojih pametnih telefona ili FiOS TV kutije - iste mogućnosti i većina drugih sustava automatizacije ponudu, ali uz dodatnu korist biti integrirane i instaliran po Verizon. Pilot domove u Jersey će dobiti energiju čitač, pametna aparat i termostati, vrata i prozor brave, produžni kabel, senzore pokreta, zatvoreni pan-i-nagib kamere, te fiksni unutarnje / vanjske kamere kada sustav pokreće sljedeći mjeseca, ali Verizon kaže da je samo početak. Mi smo rekli sustav će se koristiti Z-Wave bežične upravljačke jedinice i WiFi sigurnosne kamere, tako da smo guessing da će biti središnji okvir koji integrira sve - i mi imamo osjećaj je cijela ova stvar se temelji na 4Home (na slici gore), koji je upravo preuzeo Sony Ericsson Mobility. Mi ćemo saznati više na CES - stay tuned.

Nastaviti čitanje Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca

Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar