srijeda, 29. prosinca 2010.

Samsungov telefon podjela sada također zadužen za PMPs, Galaxy Player dolazi u Q2 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Da, CES 2011 će biti krasi prisutnost Samsung je novi 4-inčni Galaxy player , ali našim džepovima, čini se, možda morati pričekati za to sasvim malo duže. Wall Street Journal izvješća da je danas, dok je Samsung namjerava izvaljati novi Android PMP u svom domaćem tržištu Koreje ubrzo nakon CES idućeg tjedna, ostatak svijeta je vjerojatno da će biti u mogućnosti to kupiti sve "od travnja do lipnja . " Osim iz nedostatka telefona funkcionalnosti i Super AMOLED panel, novi Galaxy Player je gotovo identična kopija tvrtke mahnito uspješne Galaxy S smartphone, koji očito nije bilo slučajno. WSJ također nam omogućuje se na znanje da je Samsung telefon podjela je preuzela odgovornost za gradnju i prodaju svoj prijenosni media player raspon, pa zašto mi sada gledamo kao glavni preklapanja između dvije kategorije - nešto što bi moglo vrlo dobro nastaviti u budućnost.

Samsungov telefon podjela sada također zadužen za PMPs, Galaxy Player dolazi u Q2 2011 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar