srijeda, 29. prosinca 2010.

ipad prodaje magazina brojke pokazuju pad od strma nekoliko kratkih mjeseci

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/ipad-magazine-sales-numbers-show-steep-decline-over-a-few-short/:
Uh oh. Od svog debija, ipad je različito bio hvaljen kao posljednji čavao u lijes od svih fizičkih medija i spasitelj časopisa i novina industrije. Nekoliko časopisa, kao što je Wired, imao je doista impresivan digitalne pokreće, s više od 100.000 preuzimanja svog prvog broja u lipnju. To ne čini, međutim, da zvjezdani start je bio na bilo koji način održiv. Prema reviziju zavoda za cirkulacije, koja prikuplja podatke cirkulaciju časopis iz poduzeća spremni dati brojeve, sve ipad časopisi vidjeli pad potraživanja u preuzimanja u proteklih nekoliko mjeseci. Wired je u prosjeku 31.000 preuzimanja od srpnja do rujna, imao je 22.000 i 23.000, odnosno u listopadu i studenom. Ostali časopisi su vidjeli sličan pad: Vanity Fair prodao 8.700 preuzimanja u studenom pitanje, u usporedbi s prosjekom od oko 10.500 od kolovoza do listopada; GQ prodanih primjeraka 11,0000, najgore pokazuje još. Sada, ne svi časopisi puštanje njihov broj, naravno - uključujući i The New Yorker, Ljudi, i Esquire - ali brojevi mi nemamo čini se da ukazuje na trend opći pad nakon kratkog praska uzbuđenja.

ipad prodaje magazina brojke pokazuju pad od strma nekoliko kratkih mjeseci prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor WWD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar