srijeda, 29. prosinca 2010.

MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Nećete biti bojanje nas je iznenadio ovdje - kada smo razgovarali s Bigfoot Networks CEO Michael Howse natrag na Computexu , on nije oklijevao otkriti njegov interes za ulaganje u mrežne tehnologije Bigfoot u matične ploče i GPU u budućnosti. A sada, čini se da budućnost je stigla. Na temelju tajni, neopisiv puštanje objavljena nakon pauze, to izgleda kao da Bigfoot i MSI će se spaja na CES-u sljedeći tjedan predstaviti nov inačici Big Bang matične ploče . Najava ne dolazi odmah i reći, ali s obzirom da je barem jedan MSI matična ploča će biti "gorući s Killer 2100 performansama," Mi bih rekao da je fer da pročitati između redaka. Howse također je izjavio da je on "sretni što će raditi s MSI," i do sada, tu je bilo javnog partnerstva između dviju tvrtki. Prema njegovim riječima, Killer 2100 gaming mrežna kartica "je savršena dopuna MSI Big Bang obitelj mainboard rješenja", a možete se kladiti ćemo se na lov za naziv modela, cijena i datum izlaska baš čim smo pogodak Vegasu.

Nastaviti čitanje MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče

MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar