srijeda, 29. prosinca 2010.

Skype teases video snimanje i dijeljenje 'kao što se događa,' izmišljanje sinonimi za "video poziva"

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/skype-teases-video-recording-and-sharing-as-it-happens-invent/:
To je jedva više tajna da Skype će se odluka na neki način video u svezi najava na CES , ali sada tvrtke pojačava ofenzivu hype s nizom dosadan videa i tweets. Zajednička nit između vids je da su oni svi pucali na udaljenim lokacijama ili u pokretu, uklanjanje trenutni PC / Mac ovisnost za video chat i prisiljavajući naše umove da razmislite mobitel, možda smartphone obliku, uređaje umjesto. Što je Skype obećava da ćemo moći podijeliti svoje najdraže trenutke ", kao što se dogodi", koji zajedno sa svim tim stvarima video snimanje Čini se da se ukaže na samo jednu stvar: video poziv na mobitelu. Samo misterija lijevo sada platforme koja će ga dobiti kad.

Skype teases video snimanje i dijeljenje 'kao što se događa,' izmišljanje sinonimi za "video poziva" prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 09:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skype | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar