srijeda, 29. prosinca 2010.

HP Palm Broadway, Manta i Topaz ime-pao u audiciji

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/hp-palm-broadway-manta-and-topaz-name-dropped-in-casting-call/:
Svi komada, oni-comin 'zajedno. Ako ćete opoziv, mi pjegavi natucanje HP Palm webOS 2,0 codenames u kodu početkom prošlog mjeseca, i sad, one vrlo imena su popping up drugdje. Više na DirectCast, par lijevanje poziva su se pojavili za HP Palm, s obje od njih traže mladi, bezbrižni hipsters s lijepim rukama. Oni su spremni platiti solidnu grand ako vam stane profil, vjerojatno zadržati jedan od tih uređaja na predstojeće fotoaparat za neke vrste oglašavanja. PreCentral čitatelj zapravo se prijavili, a zatim dobio neki čak i više zanimljivih informacija - on je bio obaviješten da će pucati uključivati HP Palm Broadway, Manta i Topaz. Broadway je zaista jedan od uređaja uočenih u spomenutom kod, i dok Manta nije bio tamo ", Mantaray" je. Topaz je, naravno, izgleda da se Palm's predstojeće tableta . To je sve samo nagađanja proširena za sada, ali ako ste bili drži nadu za novi HP Palm proizvoda, slobodno neka vaše mašte pokrenuti divlja.

HP Palm Broadway, Manta i Topaz ime-pao u audiciji prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 11:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor DirectCast | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar