srijeda, 29. prosinca 2010.

BYD Motors debi e6 Premier, S6DM plug-in vozila na Detroit Auto Show

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/byd-motors-to-debut-e6-premier-s6dm-plug-in-vehicles-at-the-det/:
Kina je BYD došao niotkuda početkom 2009 na debi MID / telefon sa sustavom Windows XP , ali potrošačke elektronike su samo jednu ruku (zapravo preden off), relativno mlada mega-korporacija. Njegova BYD Motors podjela također je radio na raznim plug-in vozila za posljednjih nekoliko godina, a sada je postavljena na svitak u Detroit Auto Show sljedeći mjesec s dva nova modela. Oni su sve-električni e6 Premier crossover, a S6DM dual-mode plug-in hibridni SUV, bivši koji obećava niz od 300 kilometara i najveću brzinu od 140 km / h, dok drugi može eek se 60 km isključivo na električne energije ili blizu 500 km kada 2.0l benzinski motor dolazi u igru. Štoviše, tvrtka očito je također obećava pokretanje najava američke neke vrste, iako Autoblog Green sumnja da će se uključiti ranije F3DM hibrid (na slici gore), koja je već započela testiranja u Kaliforniji, i E6 električni crossover. Šef o prošlosti pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje BYD Motors debi e6 Premier, S6DM plug-in vozila na Detroit Auto Show

BYD Motors debi e6 Premier, S6DM plug-in vozila na Detroit Auto Show prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 01:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar