srijeda, 29. prosinca 2010.

Gradonačelnik Newark, New Jersey, počinje mećava Twitter revolucije čišćenje snowpocalypse

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/mayor-of-newark-new-jersey-starts-twitter-blizzard-cleanup-snow/:
Newark, New Jersey je popularno gradonačelnik, Cory Booker, imao je roman reakcija na probleme Mećava je uzrok za svoj narod: on sluša ih, i pokušava pomoći. Šokantno, znamo. Čak i više zanimljiv, naravno, je činjenica da je on koristi Twitter da to učinite. Dok telefonskih linija u cijelom tri države području ostati vic (pokušajte zovete zračnog prijevoznika ili javni telefon), Twitter je predstavio Newark gradonačelnik s jedinstvenim, i nevjerojatno izravan način interakcije s ljudima koji trebaju pomoć sa svime od uzimajući njihove ulice uzorana za isporuku pelene - osobno u mnogim situacijama. Iako to nije točno dovoljno da bi nam se razmotriti premjestiti na Newark, to je svakako impresivan.

Gradonačelnik Newark, New Jersey počinje Twitter mećava čišćenje snowpocalypse revolucije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cory Booker (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar