srijeda, 29. prosinca 2010.

Disney Imagineering dugim redovima od tematskih parkova s vojno-razred sustava monitoringa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/disney-imagineering-long-lines-out-of-theme-parks-with-military/:
Oni 'je dobio pruga sa jednim kolosjekom sustav , IRL Muppets , i kuća iz budućnosti , tako da nismo iznenađeni da je Disneyland je udaranje njegova line-sustav nadzora u tehnološkom užurbano. Ispod Pepeljuga's ikonast dvorac, NORAD -stil rada posvećena iskorjenjivanju stanke za posjetitelje Magic Kingdom ima pri piću gore, uz cijeli tim za praćenje vremena čekanja, prosječan broj vožnji voziti, i cijeli jato od ostalih posjetitelja, sreće metrike sve više park. Od tamo, oni mogu napraviti stvari kao što je re-rute noga prometa na manje naseljenim područjima parka s mini-parada, prilagoditi osoblja u različitim sadržajima, ili otpreme Jack Sparrow sebe živnuti Pirati line-konobar je poslijepodne. Glavni izvršni Creative izmišljati Bruce E. Vaughana sanja o "dan tamo gdje je memorija ugrađena u ove likove - oni će znati da ste vidjeli četiri ili pet puta prije i da je ime tvoje Bobby". Zvuči divno zastrašujuće nas. Ali hej, to je sve u ime povećanja posjetitelja sreće, što smo sigurni da ide ruku pod ruku s posjetitelj brokeness je vrijeme da napuste park.

Disney Imagineering dugim redovima od tematskih parkova s vojno-grade sustave praćenja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 18:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar