srijeda, 29. prosinca 2010.

Paul Allen datoteke mijenja tužbu, ističe točno gdje se krije povrede patenta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Lijevo sa samo dva tjedna da objasni kako točno sedam webu najveći svojstva (i tri ureda opskrbnim lancima) povrijeđeno tvrtka Interval patenata , Microsoft je suosnivač Paul Allen figured out plan - Intervali odvjetnici su crtanje velikih, u boji kutije oko veliki dijelovi navodno krši web stranice 'nekretnina. U svim ozbiljnosti, puno tvrtki može dugovati Allen puno novca, ako Interval doista ima slučaj, jer Interval tvrdi da su patentirani ni manje nego sposobnost za web stranice da se korisnički odabranih dijela sadržaja i predložiti druge srodne dijelove sadržaja koje bi mogle biti od interesa. Oh, i on je također navodno patentirao pop-up prozora i naprava, kao i većina koji prikazuje sve informacije "na nenametljiv način da zauzima periferni pozornost korisnika" dobiva isti tretman. Urnebesno, čini se da je co-osnivač Microsoft nije dao njegovi odvjetnici s osnovnim tehnologija skeniranja, jer PDF od izložaka su stavili na sudu web stranice je samo epski loše - check out sve što kažu krši u galerija u nastavku.

Disclaimer: Mi Treba imati na umu da je AOL je među tvrtkama bude tužio je Allen i Interval, te da Engadget je u vlasništvu AOL-u. Tako da znate, samo mislim o tome hrpa, ili tako nešto.

Paul Allen datoteke mijenja tužbu, ističe točno gdje povrede patenta se skriva prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 14:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Žalba (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar