ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Dellov tablet Tražite Staklo prolazi kroz FCC, pokazuje off SD i SIM kartice utore

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/dells-looking-glass-tablet-passes-through-fcc-shows-off-sd-and/:
Dell još uvijek zove ovaj Internet Sprava Mobile, ali ga možete nazvati bilo koji od svojih codenames: ogledala , M02M , ipad eviscerator, oni su svi ovdje. Da, FCC je proveo mjesec kvalitetno vrijeme sa Dell-a još uvijek neslužbenim, ali vrlo mnogo nadolazećih , tableta i dao zeleno svjetlo za integrirani 3G (navedene UMTS bendova II, IV i V pokazuju kompatibilnost s oba AT & T i T -Mobile), Bluetooth 2.1 + EDR, i 802.11n WiFi radio. Označavanje za privitku (a očito ne prijenosnih) vrata na stražnjoj strani uređaja ukazuje utor za SD karticu, koji će sjediti desno uz luka SIM kartice. Potonji vjerojatno će se koristiti uglavnom za dimnjak podataka u Dell tableta, no glasovne pozive nisu potpuno izvan pitanja bilo - postoji (neaktivan), senzor blizine bačen u, kao dobro. Bilo kako bilo, Dell je gotovo siguran za pokretanje ovog uređaja, očekuje se da imaju 7-inčni ekran i Tegra 2 unutarnji, na CES-u sljedeći tjedan.

Dellov tablet Tražite Staklo prolazi kroz FCC, pokazuje off SD i SIM kartica utore prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 05:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar