ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

iPhone nano gledati dobiva pokucao off, ima malo brinuti o tome

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Tu su trčanje-of-the-mlin KIRFs , natprosječno KIRFs, i to. Dok smo definitivno sam bio usamljen na nekoliko komična iPhone / iPod knockoffs više godina, postoji određeni sloj hilariousness ovome da samo ne može se tuku. Nano gledati iPod nije ni pravi Apple proizvoda, u stvari, to je jednostavno mod koji je tako lako, mamu vjerojatno mogao skinuti uz minimalan napor. To očito nije prestao tvornice u Shenzhen iz churning gledati iPod nano knockoff, kompletan sa 1,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir buntovna, ugrađen utor za SIM karticu, Bluetooth, microSD utor, FM radio tuner, strani montirana kamera i senzora zvučnik za dobru mjeru. Možete čak ćete dobiti fancy "Slide za otključavanje" ekran prije nego bitak u mogućnosti da kopaju u podlozi UI, ali da chintzy plastične uzicu sve, ali uništava svakom pogledu to je bio nadajući se da će prikupiti. Srećom, jedinica ste peering na gore se pod nazivom "inženjering prototip", uz konačne verzije očekuje da će pohvaliti 3.5mm slušalica utičnica i minimum self-vrijedi. Mi ćemo vidjeti, neće mi?

iPhone nano gledati dobiva pokucao off, ima malo brinuti o tome prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SKOPJE, Gadget | izvor M8Cool | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar