ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

DIY treća osoba kamera platforma omogućuje vam da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Sada, ovo je čudno projekt poduzeti, sigurno - ali to ne čine ga nezanimljiv. I zanimljivo to svakako je. Više na Instructables, trenutačno možete pronaći korak-po-korak upute o tome kako stvoriti svoju vrlo vlastiti fotoaparat postava, koji će Vam omogućiti da biste vidjeli sebe alata okolo u trećoj osobi. Weird, zar ne? Cijela postava se sastoji od kamere rigged na leđa s udaljenosti dovoljno daleko da vas film od iza, par video naočale da nose kao što vucarati se o, i, opcionalno, radio odašiljača, omogućujući udaljeni gledatelja da se pridruže na zabava i gledati zajedno s vama. Kako djeluje? Malo disconcertingly, ako pitate nas, ali to je nešto što sigurno bih razmotriti davanje probati, ako samo jednom. Hit up izvor za potpune upute kao i dojmove o iskustvu. Tu je video nakon pauze.

Nastaviti čitanje DIY treći kamera opremiti osobi omogućuje da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas

DIY treća osoba kamera platforma omogućuje vam da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 14:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instructables | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar