ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Samsung Vibrant i očarati dobiti Froyo u Kanadi, nadamo se s manje bugova ovom trenutku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/samsung-vibrant-and-fascinate-get-froyo-in-canada-hopefully-wit/:
Brzo gusak na Samsung kanadski stranice podrške za Galaxy S linija otkriva da su dva android 2,2 nadopune su trenutno dostupne: jedan za Vibrant - nude Bell, Virgin Mobile, i SaskTel - i jedan za očarati kako prodaje se Telus. To sve slijedi samo nekoliko dana nakon što je Sammy morao povući Vibrant je Froyo ažurirati na riječ da je izgledalo biti ubijanje unutarnje microSD skladištenje, pa se nadamo, to graditi će se samo malo više drama-free. Oh, i Samsung je prvobitno rekao da Telus očarati vlasnici će biti na čekanju dok se iduće godine nadograditi svoje jedinice, tako da je prilično uredan da su oni bili u stanju obuzdati da u malo i dobiti ga gurnula na rep kraju '10. Dakle, zabavite se, Kanađani - koji ste tukli svoje prijatelje s T-Mobile Vibrants i Verizon fascinira kako bušiti na ovom jednom, a mi potičemo vas da ga gospodar nad njima u svakoj prilici.

[Hvala, Robert B. ]

Samsung Vibrant i očarati dobiti Froyo u Kanadi, nadamo se s manje bugova ovaj put prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 03:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar