ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Sony Ericsson slušalica otajstvo curi van, daje sočan glasina materijala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/sony-ericsson-mystery-handset-leaks-out-provides-juicy-rumor-ma/:
Da li prepoznati ovaj telefon? Niti nam je činiti, a to je vrsta točke. Mi smo u potrazi na nikad prije vidio Sony Ericsson smartphone Android - niti Anzu / X12 niti PlayStation Phone - i ako nismo strašno zabludi, to je tvrtka prozirne Timescape UI na vrhu. Oh, i čini se da je priključen na Vodafone Njemačku, za što god da je vrijedno. Što je više, slika sama govori samo pola priče, jer druga polovica je gdje je došao iz - Picasa račun ispunjena do vrha sa 8 megapiksela test metak iz par mobitela s kamerama. Teško je reći je li bilo Sony Ericsson "LT15i" ili "MT15i" su uređaj da mi zapravo gleda na ovdje, ali sada su braća otkaz s više od 150 slika preko tri test računa. Glasina je to da su oba prikazuju Gingerbread i da je ovo jedan interni kodni naziv je "Hallon", ali iskreno smo više zainteresirani za taj veliki modula kamere na prednjem dijelu. HD video chat, možda? Nađi još jedna slika, nakon pauze, i mnogo više na našem naš izvor linkova.

[Hvala, Brenton]

Nastaviti čitanje Sony Ericsson slušalica curenja misterija van, daje sočan glasina materijala

Sony Ericsson slušalica otajstvo curi van, nudi sočne glasine materijal prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 00:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow | izvor Picasa (1) , Picasa (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar