ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Amazon's ozariti treći-gen je sada njegov najprodavaniji proizvod ... svih vremena!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/amazons-third-gen-kindle-is-now-its-bestselling-product-of-a/:
Uzeti u obzir sve stvari koje ste kupili od Amazona, sve što ste htjeli, ali nije mogao priuštiti da kupiti od Amazon, sve mahnito popularan mode i fads koji su prošli kroz to online dućan je kratak, ali je vreo povijest ... svaki od tih sada je bio zasjenjen od strane moćnih prodaje za treće generacije zapaliti. Jeff Bezos, a tim je danas objavio da je njihov najnoviji i najveći Kindle je postao njihov najprodavaniji proizvod svih vremena, zahvaljujući ne mali dio na agresivan cijena koji je bio "dovoljno nisku da ljudi ne moraju izabrati", što su Jeff stavlja ga , između e-čitač i tableta - oni samo sam otišao i kupio oba, očito. Jao, mi smo još uvijek nema bliže znajući točno lik zapaliti prodaje, ali tko stvarno brine u ovom trenutku, stvar je izgleda kao bjegunac uspjeh.

Nastaviti čitanje Amazon treći-gen zapaliti je sada njegov najprodavaniji proizvod ... svih vremena!

Amazon's ozariti treći-gen je sada njegov najprodavaniji proizvod ... svih vremena! prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 10:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar