ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Gorillaz ipad album sada na raspolaganju, kao što su aplikacije koriste kako bi ga (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/gorillaz-ipad-album-now-available-as-are-the-apps-used-to-make/:
Gorillaz ipad album sada na raspolaganju, kao što su aplikacije koje koriste kako bi ga (video)
Snimanje glazbe na IOS? bio tamo , učinio to . Glavni umjetnik snimaju najnoviji album na ipad ? To je nešto novo, a to je ono što Gorillaz je učinio za svoje najnovije izdanje: Fall. Svatko može slušati album besplatno, ali članovi fan kluba mogu dati ga skinuti i arhivirati je za buduće naraštaje. How'd bend to učiniti? Mi ne možemo reći, ali sigurno je bilo nekih stanica sjenčanje su uključeni, i ovdje je popis aplikacije koje su, rekao je da će se koristiti:
Govori se! / SoundyThingie / Mugician / Solo Synth / Synth / Funk Box / Gliss / AmpliTube / Xenon / iElectribe / BS-16i / M3000 HD / Cleartune / iOrgel HD / Olsynth / StudioMiniXI / BassLine / Harmonizer / Dub Sirena Pro / Moog Filatron
Uključili smo jednu pjesmu dolje za vas slušati sebe i čuti što vrhunac moderne ipad sklada zvuči. Mi nismo glazbeni kritičari, ali čini se sigurno reći da nema tomorrow comes Danas - kojega smo također ugrađen, čisto radi usporedbe.

Nastaviti čitanje Gorillaz ipad album sada na raspolaganju, kao što su aplikacije koriste kako bi ga (video)

Gorillaz ipad album sada na raspolaganju, kao što su aplikacije koriste kako bi ga (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 07:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNN | izvor Gorillaz | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar