ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

iPhone 4 dobiva zaglavi sa NFC 'naljepnica' iz Japana je Softbank

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-4-gets-stuck-with-nfc-sticker-from-japans-softbank/:
Jedan od manje poznatih predviđanja kalendara Maya foretells da će 2011 biti godina NFC . Beskontaktne komunikacije stvari izgleda da se zgrada svih vrsta i potoka u zapadnom svijetu, ali ne izgubiti vjeru u vaš trenutni smartphone, ako ne već ga imaju. Japanski prijevoznik SoftBank je odgovorila na pritužbe o iPhone 4's NFC deficit - FeliCa sustav plaćanja je prilično popularan u zemlji sumo, sushi i sunce usponu - uvođenjem novih "pečat" za povratak na Apple's najnovije i najveći. Ona drži u, koji pokriva gotovo cijeli stražnji, ali je očito dovoljno tanka da ne bi na putu koristeći jednu od Apple's vlastiti branici uz njega. Iz našeg čitanja press release, naljepnica zapravo ne komuniciraju sa iPhone, to je samo glupi NFC kartice, ali hej, drugi ljudi ne moraju znati da kada ste swiping plaćanja s telefonom, sada učiniti oni? Na prodaju je u veljači po cijeni od 2980 ¥ ($ 36).

iPhone 4 dobiva zaglavi sa NFC 'naljepnica' iz Japana je Softbank prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 07:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget japanskom | izvor SoftBank | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar