ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Vintage 8mm kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Vi znate tko ste, hipsters. Ti si tip osobe koja nije zadovoljna sa samo uzimanje sliku svog Pabst Blue Ribbon sa svojim iPhone 4 : morate učiniti prije nego što stari timey cvrkut ga, Facebook je, Instagram to, print it out i pošte fizičkom obliku da se vaš najbolji prijatelj iz trećih razreda ... Oh čekaj, to je samo posljednji nas. Pa, vi ste u sreću: sada možete se pretvarati kao što je vaša potpuno novi, visok def videa su također iz starih dana, baš kao što je vaša promašaj stari timey fotografije. Novi app, pod nazivom Vintage 8mm kamera će dodati čestice prašine, ogrebotina i dobi za vas u sekundi preko zabava set "jedinstveni" filtere. Zvuči kao trubljenje, zar ne? To je dostupna za $ 2 u App Store sada na IOS uređajima. Znate ga želite. Video demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje 8mm Vintage kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak

Vintage 8mm kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 16:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gadget Lab | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar