ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Znamo da niste dobili ovu Steampunk etch-a-Sketh za Božić, ali vjerojatno ga želite sada, zar ne?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Što vi tražite na iznad je pravi, stvarni objekt nalazi u materijalnom svijetu. To je etch-a-Sketch tako izmijenjena, da izgledaju kao slavne ostatak od davni ere koji nikada nije bio. Što doba, pitate? Oh, Victorian era - tako nazvan po Ujedinjeno Kraljevstvo najduži vladajući monarh - sa velikim crtica fancy dodan u mix. Mi govorimo alternativnoj povijesti, ljudi! Povijesti tako divno, tako lijepa, da ponizna crvenu plastičnu etch-a-Sketch mogao završiti složenom i pretjerano teška tražite. Made by marljivi mladih kao božićni dar za prijatelj, nismo mogli zamisliti bolji način da se ovaj dosadni stari gadget izgledaju tako dobro raspoložen i svečane. Hurrah!

Znamo da niste dobili ovu Steampunk etch-a-Sketh za Božić, ali vjerojatno ga želite sada, zar ne? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 15:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink UberReview | izvor HaloKitty na reddit | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar