ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

AT & T za tisak dramatičan anti-texting tijekom vožnje dokumentarni film

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/atandt-releases-dramatic-anti-texting-while-driving-documentary/:
Nismo sigurni koliko još puta mora se reći, ali ozbiljno ljudi - SMS na vaš mobilni telefon, dok su operativni gigantski vozilo pri velikim brzinama. Zaustaviti Ako niste već uvjeren da je vozeći automobil i pokušava iskoristiti iz poruka na maleni tipkovnici (ili bože sačuvaj, nema tipkovnicu na sve) je slaba utakmica, možda i kratki dokumentarni film AT & T je pravedan otpušten će vas uvjeriti drugačije. Prijevoznik je pokrenuo kampanju usmjerena prema mlade preko praznika vodi do New Year's Eve u nadi da mladima svijet će biti malo manje sigurni u svoju nepobjedivost - barem tamo gdje vožnje automobilom i tekstualnih poruka je u pitanju. Naravno, video (nalazi se nakon pauze) granica na sentimentalnosti s vremena na vrijeme, ali mi ćemo se malo teška nespretnost preko ozljede ili smrti ljudskog bića samo zato što netko nije mogao čekati da netko drugi reći da bih se tamo uskoro. Povjerite nam, vaše prijatelje da nisu zabrinuti točnost.

Nastaviti čitanje AT & T za tisak dramatičan anti-texting tijekom vožnje dokumentarni film

AT & T za tisak dramatičan anti-texting tijekom vožnje dokumentarni prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 00:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor AT & T | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar