ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

ComScore: Facebook obuzima Yahoo, koji je sada treći najveći trguje web stranica na svijetu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - zajednički se koristi za mjerenje metric internet promet - pokazuje off neke impresivne statistika ovih dana. U mjesecu studenom, na primjer, Facebook preuzeo Yahoo je prvi put u svijetu prometa, uz društvena mreža nabbing 648 milijuna jedinstvenih posjetitelja, dok je portal dobio ime po Gulliver's Travels izdvajali u 630.000.000. Što to znači? Pa, da ukaže na očito, čini se da dok je na Facebook nastavlja svoj ep rast, relativno ravna stanje Yahoo 's promet je jednostavno nije dovoljno da zadrži svoje treće mjesto mjesto iza Google i Microsoft web-mjesta, što zgrabite do mjesta jednog i dvije dosljedno. Jedna napomena o ovim ComScore statistiku, samo u slučaju da se pitate o tome posljednji: to je grupa 'web stranice zajedno, a ne računajući pojedinačne URL-ova, tako na primjer, Microsoftova web-mjesta uzeti broj dva spot en masse. U odnosu na američki prometa, Facebook još uvijek staza Yahoo malo, sa 152 milijuna posjetitelja i 181 milijuna dolara, odnosno, pa ako oni doista smo u nadi za svjetsku dominaciju, oni su svoj posao izrezana za njih. Mi smo gledajući vas, Mark!

ComScore: Facebook obuzima Yahoo, koji je sada treći najveći trguje web stranica na svijetu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 13:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar