ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Inhabitat tjedan u Green: raketno gorivo, reciklirati traperice, i električni pogon jegulja božićno drvce

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Eko prijevoz skinula ovaj tjedan kao istraživači u Švedskoj otkrili novu molekulu koja bi mogla napraviti raketno gorivo 30 posto učinkovitije. Također je uhvaćen gore sa ruskim planira izgraditi novi high-speed rail sustava za 2018 Svjetsko prvenstvo, i vidjeli smo nekoliko velikih auto-proizvođači daju svoja vozila zeleno kategorije - Ford je najavio da će štititi svoje 2010 Focus sa reciklirati traperice , i Chevrolet pokrenula planira transformirati 100.000 £ od rabljenog ulja cvjeta u dijelovima za Volt.

Protekli tjedan je također vidio svijetle vidike zoru za obnovljive izvore energije kao najveći svjetski paraboličnu korito solarna postrojenja primio 1,5 milijarde dolara DOE kredita. Svijet potrošača tech je energized by zrake sunca kao Toshiba predstavila novi solarni e-knjiga čitač i jedan dizajner razvila solarni sustav za desalinizaciju koja bi mogla zadržati brodolom preživjeli životu na moru. Također smo donijeli vam umjetnik Michael McKean plan da puca duge preko nebo će sa svojim solarni generator duga .

Govoreći o širenju obnovljivih razveseliti, ovog mjeseca japanski Enoshima akvarija predstavio prvi svjetski božićno drvce powered by električne jegulje . FAA je također dobio u blagdansko raspoloženje kao što su odobreni sljedeći-gen Santa sankati koji donosi darove 53% brže, a ako unwrapped novi sustav igre video ove godine, vi svibanj biti zainteresirani da znaju da Nintendo Wii je nedavno okrunjen većina energetski učinkovitih sljedeći-gen igre utješiti . Konačno, ako je studen vrijeme vam je osjećaj dolje, samo zaviriti unutar ovog supermasivne cepelin hangara , pretvoren u cjelogodišnji tropskom otoku bijeg.

Inhabitat tjedan u Green: raketno gorivo, reciklirati traperice, i električni pogon jegulja božićno drvce prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar