ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Sonic je jež će teretiti vaš Wiimote induktivno, ali on ne će vam se svidjeti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/sonic-the-hedgehog-will-charge-your-wiimote-inductively-but-he/:
Sonic je jež će teretiti vaš Wiimote induktivno, ali on ne će vam se svidjeti
On svibanj biti treperi znak mira, ali možete reći iz pogledati u oči da Sonic baš i nije oduševljen da se radi ništa kako bi podržao Nintendo . To je mačka koji je napravio zvuk za obradu stvarnost, čija ovisnost za zlato prstenje je legendarna, a koji nije nastupio u zaista odlična igra jer, dobro, budući da Sega prestali čineći hardver, sada svodi na to. Pogledajte ga, smještenim na vrhu oponašanje plutajuće platforme, smeđa i tan tabla za igranje dama baza sa zelenom vrhu gdje možete postaviti svoje Wiimotes za punjenje, bez njih oduzimanje njihove prophylactics. Iako je press release ne spominje to, bili smo doveli do vjeruju da to nije zapravo pokreće svoj AC utičnicu, umjesto duhovi fazi male vjeverice i zečevi zarobljeni u, što ovu 49,99 dolara kipić iz Mad Catz sve više zao .

Sonic je jež će teretiti vaš Wiimote induktivno, ali on neće kao što je to prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CoolestGadgets.com | izvor Mad Catz | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar