ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

IBM proboj trkalištu memorije, što bi moglo doći u ruci jednog dana

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/ibm-makes-racetrack-memory-breakthrough-which-could-come-in-han/:
Ako ne možete reći svoje DRAM iz STT-MRAM, morat ćete imati strpljenja za sec: IBM-podoba vanjska strana matematike potrebne za čitanje i pisanje podataka iz prostora između magnetskog polja, utrka preko nanowire, na stotine milja na sat. IBM je plugging daleko na tzv pisti memorije od 2004, nazvavši ga savršenim hibrid magnetna memorija i flash, ali sve do nedavno znanstvenici nisu znali da li magnetski domenskih zidova (gdje se podaci će živjeti) je bilo masu govoriti o . Kako se ispostavlja, što im je činiti, a time su pridržavati zamoran zakonima fizike kao što su pomicanje duž nanowire "zapis", ali i ubrzati i usporavati isti iznos, više ili manje poništavaju učinak. Da ne duljimo, IBM može koristiti ovo znanje da upravo položaj te 1s i 0s u novootkriveni banke podataka, i jednog dana svi ćemo žeti prednosti guste, brze i pouzdane memorije. Znate, uz pretpostavku kolica , FeRAM , ReRAM i memristors ne jesti IBM-ručak. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje IBM memorije proboj trkalištu, koje bi mogle doći u ruci jednog dana

IBM memorija proboj trkalištu, koje bi mogle doći u ruci jednog dana prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 11:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar