ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Eutelsat je Ka-Sat eksplozija off za avanturu i dobar uplink brzine (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/eutelsats-ka-sat-blasts-off-for-adventure-and-good-uplink-speed/:
Eutelsat je Ka-Sat eksplozija off iz Kazahstana, u potrazi za avanturom i dobro uplink brzine (video)
Oh, pogledajte vi Europi, sa svojim bijeli Božić mećava i vaše fancy satelita. Svi ponosan i hvali kao svoj drugi internet-usmjere vozila u onoliko mjeseci rakete off u orbitalni zaborav. Nakon studenom Hylas jedan je Ka-Sat, koriste istu tehnologiju spotbeam kiše dolje ograničen, fokusirana područja povezanosti koja su par stotina kilometara, čime se omogućuje bolje upravljanje ukupnom satelita propusnost. Hylas 1 iskoristio svoje grede za pokrivanje područja diljem Velike Britanije i istočnoj Europi, dok je Ka-Sat će pokriti više područja Europe i hit dijelovima Bliskog istoka. Maksimalna brzina nudi pretplatnicima će biti 10Mbps dolje, 4Mbps gore, ali sa samo 900Mbps na slavinu ukupno po zraku mislimo da bi mogao dobiti malo sporiji u subotu noći. Obavezni odbrojavanje i blastoff video u nastavku.

Nastaviti čitanje Eutelsat je Ka-Sat eksplozija off za avanturu i dobar uplink brzine (video)

Eutelsat je Ka-Sat eksplozija off za avanturu i dobar uplink brzine (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 09:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PC World | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar