ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Inhabitat tjedan u Green: električni automobili odnosu, rastopljena sol solarne i obnovljive Sretan Božić!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/inhabitats-week-in-green-electric-cars-compared-molten-salt-s/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Električna vozila su zemlje oluja ovaj tjedan jer su obje Nissan Leaf i Chevy Volt službeno su pustili da žele kupcima - ako ste još uvijek pokušavate odlučiti između ta dva, check out naš električno vozilo smackdown , koji uspoređuje dvije EVS na temelju na najvažnije značajke. Također je spin unutar Honda Fit je električni , a mi smo showcased futuristički kuće decked sa dovoljno solarne panele u potpunosti naplatiti EV. Sonex avionom je također navijestio svijetle vidike električne zrakoplovstva kao što je završio svoj prvi let .

U međuvremenu Kaliforniji lit up newswires dajući zeleno svjetlo za države prvi rastopljena sol projekt solarne energije , a San Francisco je najavio plan za proizvodnju 100% svoje energije iz obnovljivih izvora do 2020. Također smo vidjeli deset europskih zemalja kovati plan za izgradnju masivni obnovljive energije supermreže u Sjevernom moru, a mi smo showcased dva vruća primjera nosive uče da toplina tijela upregnuti - Fujitsu solarne termoelektrane bend i band-aid stil mp3 player .

Konačno, ovaj tjedan Inhabitat usmjerena za odmor koje pokazuju 6 brandovi blistav LED Božićna svjetla da vam uštedjeti energiju i novac, predstavio neke inovativne božićna drvca sklopio s neobičnim materijalima , a mi se istaknuo omiljena zelena gadget poklona za blagdane u ovoj godini . A kada sve one prikazane su unwrapped znamo točno što učiniti s posljedicama - znanstvenici su razvili način da se reciklira 100% materijala u plastične papir za pakiranje i umjetnik Jason Rogenes nas wowed sa svojim nevjerojatnim futuristički svemirski brodovi napravljeni od stiropora koristi za paket elektronike.

Inhabitat tjedan u Green: automobili u odnosu, rastopljena sol solarne i obnovljive Sretan Božić! Električni prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar