ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Apple u potrazi za najam IOS navigacija inženjeri, prvi test je pronaći put oko jedne beskonačnu petlju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/apple-looking-to-hire-ios-navigation-engineers-first-test-is-to/:
Apple u potrazi za najam IOS navigacija inženjeri, prvi test je pronaći put oko 1 Infinite Loop
Je li Apple žele da se to na Googleu i njegovim arogantan Karte app? To svakako izgleda da se slučaj, s AppleInsider primjećujući da tvrtka ima četiri nova oglasi za posao koji određuju "Computational Geometrija ili teorije grafova" i "iskustva u razvoju navigacijskog softvera" kao "dragocjeno znanje." Očito implikacije ovdje su da je Apple u potrazi za plovila prve stranke, punopravni, turn-by-turn navigaciju i donijeti ga na svoj GPS-opremljen uređajima, ali možda tvrtke prethodni novih zaposlenika jednostavno izgubio puno i to je jednostavno pokušaj da se gutljaj tog problema u korijenu. Bilo kako bilo, tržište softvera posao samo poboljšani četiri. Vrtoglav gore, kodera.

[Slika kredit: Nurimb ]

Apple u potrazi za najam IOS navigacija inženjeri, prvi test je pronaći put oko jedne beskonačnu petlju prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 09:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Apple posao postavljanje 1 , 2 , 3 , 4 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar