ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Disney's plan za "interaktivni kolači 'otkrivena u patentnoj prijavi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, torta - nema druge slastice ne može mjeriti svoju ponudu, bilo u obliku rođendan, vjenčanje, ili Bundt. Ali, mi nikada ne očekuje da će vidjeti s integriranim Pico projektor. Ipak, to je upravo ono imagineers u Disney Čini se da su planiranje prema primjeni US patent ljubavlju pod nazivom "Projector sustava i metoda za proizvodnju digitalno uvećano interaktivnih kolača i drugih prehrambenih proizvoda." Primjena uključuje niz urnebesnih ilustracija prikazuje više od veličine kamere projiciranje slike i video na površinu pekarskih proizvoda u cilju promicanja pripovijedanja i / ili interaktivnost koja je jedinstvena i individualiziran. Disney predviđa slike mapirane u 3D topografija kolač omogućujući mu da smisao, na primjer, kad kriška je u procesu rezanja (pokretanje mač borbu s Kapetan Kuka) ili ukloniti (voda juri u popuniti prazninu). Iako sumnjamo da ćete naći ove u aisles vaše lokalne Best Buy robom bilo prije, možda želite provjeriti raspoloživost sljedeći put da ste knjiga rođendan u Disneyland Resort. Nešto nam govori da su ti mogao biti hit s youngins.

Disney's plan za "interaktivni kolači 'otkrivena u patentnoj prijavi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink O Projektori | izvor Stitch Britanija | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar