ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Sony kaže Google TV prodaja sastanak očekivanja, TV podjela rada pobliže s Googleom nego mobitel grupe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/sony-says-google-tv-sales-meeting-expectations-tv-division-work/:
To je bilo uglavnom loše vijesti o sadržaju blokova za Google TV od platforme pokrenut krajem listopada, ali to zvuči kao što su Sony's boravak optimističan: Hiroshi Yoshioka, šef tvrtke TV podjela, izjavio je za New York Times da je Google TV prodaje su Sony je " u skladu s očekivanjima, "i da" to bi moglo potrajati malo duže za korisnike za stvarno početi druženju "s nove platforme. Što je više, Yoshioka je također rekao Sony TV grupe i Google surađivati na Google TV uređaja nego Sony Ericsson i Google raditi na android telefone, što zvuči suludo da nas - ali možda ne u potpunosti začuđuje, s obzirom da Xperia X8 je tek dobivanje android 2,1 .

Naravno, sve to Cheerleading iz Sony dolazi protiv pozadina od Googlea traži TV proizvođača na odgodu nekoliko planiranih HZZ Google TV proizvod upoznavanja dok reworks softver i pokušava pregovarati s mrežama na nastavak sadržaj blokova , tako da "očekivanja" može značiti gotovo ništa, stvarno - pogotovo zato jer Yoshioka ne dati bilo teško Google TV prodaji, a kasnije je rekao da je Sony TV-poslovanje će uspjeti ispuniti svoje ciljeve, a borba da postane profitabilna ove godine. Joj. Imamo osjećaj da ćemo se saslušanje više o svemu tome na CES ovaj ili onaj način - stay tuned.

Sony kaže Google TV prodaja sastanak očekivanja, TV podjela rada pobliže s Googleom nego mobitel grupa prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 10:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar