ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Kriket pokreće novi bežični plan s neograničenim glazbu za 55 dolara mjesečno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/cricket-launches-new-wireless-plan-with-unlimited-music-for-55/:
nas zaustaviti ako ste čuli ovo prije: mobilni telefon dolazi s neograničen glazba pretplate . Sada, to flip na glavu i reći stanični prijevoznik je jedan nude sve-te-može preuzimanje datoteka audio buffet - sagradio pravo na potpuno neograničen podatke, tekst i glasovne mjesečno škriljevca - i da u osnovi imamo novi 55 $ Muve Glazba plan iz Kriket Wireless . Kriket nema doseg velikih četiri američka prijevoznika i svibanj čak i ne imati pokrivenosti na vašem području, ali da to nije primamljivo sačuvati od Universal, Warner, Sony i EMI od potpisivanja više od milijuna pjesama. To će debi na novi Samsung Suede featurephone slici desno, koji dolazi s "posebnim" 4GB Sandisk kodiran flash memorijske kartice (et tu, slotRadio ?) koja će vjerojatno zaštititi glazbu od znatiželjnih gusarskog nožicama ... barem za nekoliko tjedana ili mjeseci, potrebno je open-source zajednice da se rascjep ga novi.

Suede će navodno zadržati oko 3.000 pjesama, koje (osim budalaštine) će neopozivo biti vezan za telefon i samo igrati tamo, a nestaju u potpunosti ako korisnici prestati plaćati za Muve plan. PC Magazine je dobio kratak hands-on s početkom verzija , a kaže da je malo dosadan audio kompresiju, ali i neke Zune-poput socijalne umrežavanje značajke, previše. Usluga će debitirati na CES-u na 6. siječnja, i proširio se na druge uređaje i na drugim tržištima tijekom 2011. PR nakon pauze!

Nastaviti čitanje Kriket pokreće novi bežični plan s neograničenim glazbu za 55 dolara mjesečno

Kriket pokreće novi bežični plan s neograničenim glazbu za 55 dolara mjesečno prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 01:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar