ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Amazon nudi povrat novca ili zamjena za problem koji uzrokuju zapaliti pokriva

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/amazon-offers-refunds-or-replacements-for-problem-causing-kindle/:
To nije često čujete od slučaja uzrok tehničkih problema s elektronski uređaj, ali to je upravo ono što broj korisnika su govorili o vlastitim Amazon zapaliti Koža Cover. Očigledno, problem proizlazi iz metalnih kukica koristi u slučaju - oni su dizajnirani da provode električnu struju u osvijetljenom verziji slučaj, ali u ne-upaljene verzija su navodno si uzrokujući zapaliti je da zamrzne ili ponovno podizanje sustava. Iako nije službeno potvrđeno problem, Amazon rekao je PC Magazine da je njegov inženjerski tim je u potrazi u pitanju, i da će ponuditi povrat novca ili zamjenu bilo kome pojavljuje problem s tim slučajem, bez obzira kada je kupljen. Oni traže da se Amazon na gore koje nude možete poslati kindle-response@amazon.com.

Amazon nudi povrat novca ili zamjena za problem koji uzrokuju zapaliti pokriva prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 19. prosinac 2010 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PC Magazine , Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar