ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

NYT: Nova TV Google partnerima kako bi odgoditi planirano HZZ-a debi za nadopune softvera

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/nyt-new-google-tv-partners-to-delay-planned-ces-debut-for-softw/:
Očekivali smo vidjeti pobio novog TV Google -powered prikazuje i kutije na CES-u u nekoliko tjedana, ali sada New York Times je izvještavanje popis novih partnera u području proizvoda na izložbi može biti mnogo kraći nego što se očekivalo. Uzrok je izvijestila da se Google last minute odluka tražiti više vremena za rad na svom softver prvi, što je rezultiralo nema novog hardvera iz LG, Sharp i Toshiba u show, ostavljajući samo Samsung i VIZIO da pokaže svoje proizvode. Uvijek popularan na neimenovane izvore sada klin vrijeme za sljedeći punopravnog napada Google TV hardvera kao nakon što je tvrtka završi ažuriranja, uključujući dodatak od android tržište neko vrijeme iduće godine. Naravno, ChromeOS i Saće je već pružaju obilje primjera nepovezanost između dobrih ljudi u Mountain View i hardver partnera, ali s nekim već lijevanje sumnje na platformi potencijal, i sposobnost tvrtke da rade licenciranja bavi Hollywood, ona 'd biti dobro vidjeti više nego prošlog tjedna djelomično facelift kao znak onoga što će doći.

NYT: Nova TV Google partnerima kako bi odgoditi planirano HZZ-a debi za nadopune softvera prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 19. prosinac 2010 21:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar